ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

19:13
А Ви як експлуатуєте свій турбо автомобіль Ніссан Прімастар !?

Ясна річ, що чим активніше їздити, тим швидше турбіна прийде в непридатність. Але, крім цієї очевидної залежності, є ще кілька корисних порад.

Потрібно охолоджувати турбіну. Чим активніше ви топтали педаль газу тим гарячіша турбіна, тим довше її потрібно охолоджувати. Відкривати капот і обмахувати  газеткою не потрібно, обливати зимною водою можна, але тільки себе після інтенсивної їзди (щоб охолодити голову) та (тверезо) подумати. Просто постійте пару хвилин на холостому ходу - масло буде циркулювати в моторі і турбіні і забере надлишкове тепло. Взагалі візьміть за правило перед паркуванням їхати спокійніше, дати можливість та час (заспокоїтись) турбіні.
Після довгого стояння в пробці не прискорюйтесь різко. Ясна річ, що вам хочеться на свободу після ув'язнення в заторі, але пам'ятайте: поки ви стояли без руху, двигун, турбіна і інтеркулер нагрілися, і якщо їх сильно розкрутити, то нагрів буде надмірним або навіть критичним.
Слідкуйте за температурою масла і антифризу і частіше їх міняйте. Брудне масло і антифриз, який погано відводить тепло, прискорять знос турбіни.
Своєчасно обслуговувати двигун. Тут для кожної моделі рекомендації будуть індивідуальними. На сучасних Реношних моторах потрібно стежити за чистотою повітряних фільтрів, та обов*язково міняти фільтр хорошої якості та при кожному т.о. 

У кожного мотора є свої нюанси. Якщо хочете максимально убезпечити себе від передчасної смерті турбіни, дізнайтеся ці тонкощі у фахівців. При покупці нової машини допоможуть майстри дилерського центру, а якщо берете стару, то зверніться на спеціалізовану СТО, яка займається конкретно Вашою маркою автомобіля Ніссан Прімастар або Ніссан Інтерстар (Рено Мастер чи Рено Трафік).
Також дуже корисним буде пройти технічний огляд (б.у.)  машини перед купівлею, а не після !!!

Читайте та думайте тричі, де та як ремонтувати свій автомобіль!!!

Також пропонуємо автозапчастини на Рено Мастер та запчастини на Ніссан Прімастар

 

Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 690 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar