ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

18:15
Ремонт кпп Ніссан NV400, поломка кпп на Рено Трафік

RBService

Ремонт коробок передач Рено Мастер 

Ремонт кпп на Рено Трафік, Київ

Механічна коробка передач, МКПП на Ніссан NV 400 і Опель Мовано 2,5, Рено Мастер 2,3, Рено Мастер 2,5 Ніссан Прімастар, Рено Трафік, Опель Віваро це один з основних агрегатів   автомобіля. Як правело МКПП складається з таких вузлів як: вторинний вал, диференціал, первинний вал, п'ята, шоста а на нових Кпп вже ставлять і сьому передачу. Роботу по ремонту механічних коробок передач повинні проводити професіонали,  тому що не досвідчені майстри можуть тільки нашкодити агрегату! При ремонті МКПП дрібниць не буває. Діффектовать потрібно всі деталі Кпп. Синхронізатори, муфти, шестерні, вилки, сателіти, Сателітний палець, корпус кпп, сальник приводів, сальник первинного валу, механізм перемикання передач.
Одним з найскладніших вузлів в автомобілі є коробка передач, і часто наявність в автосервісі фахівця і рівень готовності СТО до ремонту свідчить про професіоналізм кадрів і підході керівництва до клієнтів. Вартість ремонту ремонт МКПП на Рено Трафік, Ніссан Прімастар дуже часто залежить саме від цього, тому що не всі сервіси беруться за ремонт, пропонуючи його повну або часткову заміну. Надзвичайно важливо знати специфічні особливості роботи коробки передач, типові несправності, мати в наявності стенди для обкатки для діагностики КПП до, і після ремонту. Роблячи аналіз діапазону ремонт МКПП Рено Мастер ціна, можна зробити висновок, що в Україні вилка вартості досить велика, але це, на жаль, не завжди виправдовується якістю «реанімації».
 Висококваліфіковані фахівці нашого автосервісу з ремонту саме Рено Трафік і Рено Мастер, Ніссан NV400, вже протягом кількох років проводять ремонт МКПП на цю послугу і дається гарантія. Основна спеціалізація СТО, це ремонт і продаж коробок передач на Опель Мовано і Опель Віваро, і наші знання і досвід - запорука якісного та недорогого ремонту МКПП в Києві.
Ремонт МКПП, коробки передач на Рено Трафік,  потрібно робити тільки в майстерні, з високим рівнем кваліфікації, де є всі умови для заміни коробки передач, а так же спеціальне обладнання і інструменти. Не кожному, навіть висококласному автолюбителю під силу самостійно провести ремонт кпп на Рено Мастер, Ніссан NV400 так як це досить складно.
 Довговічність тих, чи інших деталей на різний марках автомобілів, залежить від багатьох причин, наприклад, від режиму експлуатації КМПП і дотримання норм руху. Тому своєчасна діагностика автомобіля просто необхідна кожному автовласнику і саме в нашому сервісі в Києві ремонт МКПП на Ніссан Прімастар ви можете зробити. Наскільки своєчасно ви пройшли діагностику, від цього залежить вартість ремонту, і ремонт МКПП (так само у нас Ви можете зробити ремонт РКПП в Києві).
А зараз трохи про порядок. У разі якщо КПП вже вийшов з ладу, ви маєте можливість доставити автомобіль на наше СТО, на евакуаторі, або приїхати самостійно, якщо запідозрили поломку. Ми настійно рекомендуємо - навіть якщо ви почули невеликі сторонні звуки в коробці або якщо заїдає важіль, скористатися послугами евакуатора, щоб не збільшити проблему. Так само, якщо ви розбираєтеся в пристрої автомобіля, ви можете самі привезти коробку до нас, знявши її самостійно. При цьому хочеться підкреслити, найчастіше несправність МКПП не є катастрофою, і її майже завжди можна усунути. Так що не приймайте зопалу самостійне рішення. Все-таки кращий варіант - порадитися з майстрами.

Рено бус сервіс пропонує автозапчастини на Рено Мастер та автозапчастини на Рено Трафік

 

 

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Мастер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ми пропонуємо наступні поширені послуги: комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Мастер (ремонт поршневий, заміна ременя ГРМ, ремонт турбіни, стартера, радіатора і інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків і супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Мастер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоков ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла, заміна фільтра повітряного, масляного, паливних фільтровного, фільтра салону) заміна свечейподогрева двигуна на Рено Мастер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування, демонтаж і ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботізірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Мастер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster #renaulttrafic #шротрено #запчастинитрафік #маслореномастер #колодкитрафік

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 1692 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar