ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

12:39
Своєчасне обслуговування автомобіля. Поради новачкам від спеціалістів.

СТО Рено Бус Сервіс

RBService
вул. Янтарна 7/5, м. Київ
н.тел. 063 822 34 00
н.тел. 098 822 34 00

Своєчасне обслуговування автомобіля. Поради новачкам від спеціалістів.

Регулярне і своєчасне обслуговування автомобіля - запорука його довгої і справної служби. Воно вимагає не тільки постійної уваги, але і витрат. Але ці витрати не йдуть ні в яке порівняння з витратами, які почнуться при поломці автомобіля. Якщо правильно доглядати за автомобілем, можна не тільки позбутися турбот, але і заощадити в довгостроковій перспективі.
Почнемо по порядку. Найголовніше в догляді за автомобілем Рено Мастер чи Рено Трафік - це планове обслуговування. Не слід лякатися вислову «планове», планове обслуговування - це не ремонт раптово зламався автомобіля, це профілактичні роботи, спрямовані на попередження поломок Вашого авто.

Перш ніж «залізти» в підкапотний простір - ретельно вивчіть інструкцію з експлуатації свого автомобіля. Багато автолюбителів ігнорують цю книжку, про що незабаром шкодують.

Банально, дана інструкція може допомогти вам розібратися в тому, яку рідину залити в той чи інший бачок і при цьому нічого не переплутати. Також в ній вказано, як часто необхідно міняти моторне мастило і всілякі фільтра, а це не останні деталі в вашому автомобілі.

Багато хто недооцінює важливість проведення регламентних робіт, пов'язаних з автомобілем Рено Мастер та Рено Трафік. Краще витратити день на вивчення інструкції ніж потім платити за дорогий ремонт вашого авто.

 

Перед тим як сісти в свій любимий автомобіль - обійдіть його з усіх боків, огляньте на наявність будь-яких механічних пошкоджень. Далі, включіть фари - повинен працювати як ближнє, так і дальнє світло. Обов'язково повинні бути в робочому стані габаритні вогні і стоп-сигнали.

Перед тим, як завести двигун, сядьте в автомобіль і натисніть на педаль гальма, якщо педаль не «провалюється» в підлогу, значить, їхати можна. За інструкцією, перед кожною поїздкою, необхідно перевіряти рівень мастила в двигуні Вашого авто, рівень антифризу, масло  ГУР, гальмівну рідину, наявність омиваючої рідини.

Ви можете не знати, як міняти моторне масло, антифриз, гальмівну рідину, але ви повинні знати, як перевірити рівень рідини, що залишилася.

Рівні рідин в кожному автомобілі різні, також різниться і місце розташування бачків для цих самих рідин. Тому зверніться до інструкції по експлуатації Вашого автомобіля Рено Мастер чи Трафік.

Завжди стежте за рівнем масла, для цього в автомобілі передбачений щуп, який «підкаже» вам, скільки масла залишилося в двигуні. Варто приділити особливу увагу перевірці мастила на «чистоту».

 

 

Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 352 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar