ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

13:44
Новий Нісаан NV400

Renault-Nissan породив на світ ще одну нову комерційну модель під назвою NV400. Так сталося не в перший раз, і, за традицією, донором для псевдояпонского автомобіля став мікроавтобус Renault Master, від якого і були запозичені всі можливості машини.
Альянс Renault-Nissan породив на світ ще одну нову комерційну модель під назвою NV400. Так сталося не в перший раз, і, за традицією, донором для псевдояпонского автомобіля став мікроавтобус Renault Master, від якого і були запозичені всі можливості машини.
Власний дизайнерський центр Nissan Design Europe (NDE) розробив для новинки унікальні капот, передні крила, фари, фальшрадиаторную грати і передній бампер. Решта дісталася від Renault Master без змін.
А серед іншого: три версії колісної бази, чотири варіанти довжини кузова, три максимально допустимі маси автомобіля від 2,8 до 4,5 тонни, обсяг вантажного відсіку від 8 до 17 квадратних метрів, а також безліч комбінацій кабін, дверей і компонування кузова.
Вперше для комерційних автомобілів під маркою Nissan пропонується передньо- або задньопривідний варіанти. Перший для більш легких модифікацій, другий для найважчих з однією або двома задніми осями.

Приводити в рух всю цю пишність будуть три варіанти 2,3-літрового чотирициліндрового турбодизеля екологічного стандарту «Євро-5», який прийшов на зміну 2,5-літровому двигуну Interstar. Його потужність склала 100, 125 і 150 кінських сил, а максимальний обертовий момент - 285, 310 і 350 Нм відповідно. На вибір запропоновано дві 6-східчастих трансмісії: механічна або роботизована.

Дві подушки безпеки входять в стандартну комплектацію (бічні за доплату), а ось система стабілізації пропонується в якості базового обладнання тільки для задньопривідних версій, з приводом на передню вісь за ESP доведеться доплачувати. У списку обладнання значаться доступ в салон без ключа, кондиціонер, датчик дощу і світла, паркувальні радари, круїз-контроль і обмежувач швидкості, Bluetooth, роз'єми USB і iPod, а також камера заднього виду і навігація TomTom. Для майбутніх власників також є радісна новина: міжсервісний пробіг збільшився до 40 тисяч кілометрів або до одного разу на два роки.

Автозапчастини на Рено Мастер. Ремонт  коробок передач на Рено Мастер. 

Ремонт та обслуговування авомобілів Рено Мастер та Рено Трафік.

Ремонт ізітроніка на Опель Віваро 

 

Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 745 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar