ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

18:08
Поломка робота, кпп на Ніссан NV400, та Ніссан Прімастат

RBService

Ремонт коробок передач на Рено Мастер 

Ремонт кпп на Рено Трафік, Київ

Рено Бус Сервіс Renault Bus Service пропонує Вам якісний ремонт роботизованих  (роботів)  коробок передач, ізітронік, та механічної коробки передач, кпп , коробки передач на Опель Віваро і Ніссан Прімастар та Рено Трафік , Рено Мастер, Ніссан Прімастар в Києві.

Та автозапчастини на Рено Мастер та автозапчастини роботизованої коробки передач на Рено Трафік. 

Звертаючись до нас, ви отримуєте висококласний сервіс і швидке обслуговування. Ми впевнені в професіоналізмі співробітників, тому надаємо вам гарантію на всі види робіт.
Що входить в послугу?
Ремонт РКПВ на Рено Трафік і Рено Мастер, Опель Віваро, Ніссан Прімастар - це не проста заміна вийшла з ладу деталі. Ми проводимо повну діагностику коробки передач, робота, в ході якої виявляємо причину її поломки. Усвідомлення джерела проблеми дозволяє максимально ефективно проводити всі ремонтні заходи.
Ми проводимо як запланований ремонт роботізірованой кпп на Ніссан NV 400 і Nissan NV 300, так і надаємо допомогу в екстрених ситуаціях. Якщо коробка передач неадекватно реагує на ваші дії, подальше пересування на автомобілі стає небезпечним для життя. Просто зателефонуйте нам: ми надамо вам качевственную консультацію. Ви можете зв'язатися з нами в будь-який Робочий час.
Ви можете отримати комплексний ремонт коробки передач Рено Трафік і часткову заміну деяких її деталей. Наприклад, заміна зчеплення роботизованою КПП - відмінне рішення в разі, коли коробка відмовляється працювати саме через неполадки в цьому вузлі транспортного засобу.
Ремонт РКПВ в нашому сервісі - це:
• попередня діагностика коробки передач;
• виявлення першопричини поломки;
• усунення причин неполадок;
• ремонт або заміна що вийшли з ладу деталей;
• перевірка працездатності системи.
Доступні ціни та інші наші переваги
Скільки коштує ремонт РКПП? Сума залежить від кількості запчастин, яким потрібна заміна, і складності самого заходу. Ціна ремонту РКПВ в кожному випадку розраховується індивідуально. У будь-якому випадку ви не отримаєте величезних фінансових витрат: головна наша мета - допомогти клієнту, а не нажитися на його проблеми.
Основна наша перевага - відмінна підготовка фахівців. Всі майстри, що працюють в нашому сервісі, отримали профільну освіту. У їх розпорядженні величезний багаж теоретичних знань і великий практичний досвід. Їх висока кваліфікація дозволяє їм швидко справлятися із завданнями різного ступеня складності.
Ремонт РКПВ, роботів Рено Трафік та ремонт роботів  - недорого, швидко, якісно! Зателефонуйте нам прямо зараз і запишіться на попередню діагностику. Приїжджайте до нас і отримаєте оперативне усунення неполадок в роботі коробки передач.

 

 

 

 

 

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Мастер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ми пропонуємо наступні поширені послуги: комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Мастер (ремонт поршневий, заміна ременя ГРМ, ремонт турбіни, стартера, радіатора і інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків і супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Мастер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоков ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла, заміна фільтра повітряного, масляного, паливних фільтровного, фільтра салону) заміна свечейподогрева двигуна на Рено Мастер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування, демонтаж і ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботізірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Мастер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster #renaulttrafic #шротрено #запчастинитрафік #маслореномастер #колодкитрафік

 

 

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 1480 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar