ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

15:50
Присадки в паливо для Рено Трафік та Ніссан Прімастар

Присадки в пальне

Ті, що призначені для промивання паливної системи, містять спирт і ацетил, і часто виручають автолюбителів. Спирт, як ви знаєте, розчиняє воду, ацетон ж видаляє різні відкладення, які грунтовно забивають старий фільтр тонкої очищенням палива. Значить, для закріплення результату фільтр краще поміняти на новий.

Добре і надійно працює присадка для розчеплення води в дизельному паливі. Найбільшого ефекту ви досягнете, якщо перед заправкою паливо додатково сепарованого або хоча б дали йому відстоятися в який-небудь пристосованої для цього бочці вашого гаража. Це особливо цінно взимку, коли відстояна вода замерзне саме на дні бочки, а не в баку або паливному насосі вашого авто. Зручно? Звичайно.

І все-таки ви відчуваєте, що ваш дизель Ніссан Прімастар(Рено Трафік) або Ніссан Інтерстар ( Рено Мастер), став слабшим і не розвиває обертів навіть на холостому ходу. Присадки не допоможуть, але не поспішайте розбирати ТНВД, краще перевірте мітки ременя газорозподілу і установки сектора подачі палива. Простіше кажучи, пройдіться від бака до форсунок з кінця в кінець, з урахуванням вище сказаного. Пройшлися? Тут все в нормі, а тяги немає. Спробуйте продути стисненим повітрям паливні трубопроводи до  ТНВД,  форсунок,  поміняйте палевний фільтр.
Все це через воду і підвищеного вмісту сірки в нашому паливі.

Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 595 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar