ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

16:20
Механічна коробка передач, ізітронік Ніссан Прімастар чи Рено Трафік. РЕМОНТ, Янтарна 7/5

Чому вилітає друга передача на Рено Тафік чи Рено Мастер 2,3? 

Механічна коробка надійніша за інші типи коробок через відсутність електронних мізків. Однак і у МКПП є свої "хвороби", одна з яких – вибивання передач.

Вибивання іншої передачі може свідчити про: зникнення розгону, падіння швидкості або керувальний важіль сам іде в нейтраль. У перерахованих випадках рекомендуємо відразу звертатися до автосервісу. Сучасні багатоступеневі коробки дозволяють доїхати до місця, вимкнувши одну передачу.

Серед найпоширеніших причин:
- знесення опор силового агрегату. Вузол розгойдується сильніше за норму. Коробка передач скаче та вмикає/вимикає передачі з власної примхи.
- Знос приводного механізму. Передача легко вилітає, особливо при русі "накатом" (мотор крутить колеса, зуби муфти зчіплюються краще, ніж у момент гальмування двигуном). Перевірте шарніри, що йдуть від важелів до тросів. Їх відмова призводить до вильоту швидкостей.
- Стертість зубів у муфтах. Непрямий ознака, за якою можна ідентифікувати цю проблему: мимовільне вимкнення передачі при різкому розгоні чи гальмуванні.
– зламався синхронізатор. Про це можуть говорити ослаблені пружини, зношені вилки та механізм вибору швидкостей, що вже зносився.

Для того щоб передачі працювали безперебійно, приїжджайте в наш автосервіс з ремонту коробок передач в Києві. Ми всі перевіримо та відремонтуємо у найкоротші терміни. Наші майстри — це професіонали своєї справи, які до кожної запчастини підходять з розумом.

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 123 | Добавил: renomaster | Теги: зламався синхронізатор, Механічна коробка, вибивання передачі | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar