ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

19:37
Ніссан Прімастар - Рено Трафік- Опель Віваро

Коротко про автомобіль: Nissan Primastar (Ніссан Примастар) - Рено Трафік - Опель Віваро , Рено Мастер 

На відмінну від усіх інших комерційних європейських версій Nissan Primastar збирався на заводах японського концерну Nissan Motor Iberica в Барселоні та 0 2003 року цей автомобіль збирається у Великобританії.

Сам автомобіль точна копія Renault Trafic іншої генерації, такий передньопривідний мінівен представився світу у 2001 році.

Салон Прімастар є досить комфортним, у ньому можна розмістити до восьми пасажирів, і при цьому ще залишитися достатньо місця для багажу. Проте місткість пасажирів та вантажу залежить і від самої комплектації автомобіля. Адже такий намиста представляється в кількох комплектаціях, як з довгою так і з короткою базою.

В якості передньої підвіски тут встановлені стійки McPherson, тоді як позаду встановлено вторсырье балка. Тормози у цього автомобіля йдуть дискові.

Базова комплектація Nissan Primastar містить подушки безпеки водія та передніх пасажирів, систему ABS+EBD+EBA, систему динамічної стабілізації, центральний замок, систему кондиціонування, аудіо систему та багато іншого обладнання, яке зробить поїздку більш комфортною.

Такий автомобіль оснащується як бензиновими, так і дизельними двигунами. У першому випадку йде двигун на 2 літри і 118 л.с, дизельні мотори йдуть на 2 та 2,5 літри зі 115 л.с.

Якщо Вам потрібний ремонт та обслуговування Вашого автомобіля Nissan Primastar - звертайтесь лише до професіоналів, це Ви можете зробити - зателефонувавши нам.

 

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Мастер

Ремонт коробок передач Рено Мастер 

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ремонт коробок передач Рено Трафік

Ми пропонуємо наступні поширені послуги: комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Мастер (ремонт поршневий, заміна ременя ГРМ, ремонт турбіни, стартера, радіатора і інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків і супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Мастер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоков ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла, заміна фільтра повітряного, масляного, паливних фільтровного, фільтра салону) заміна свечейподогрева двигуна на Рено Мастер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування, демонтаж і ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботізірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Мастер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster #renaulttrafic #шротрено #запчастинитрафік #маслореномастер #колодкитрафік

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 154 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar