ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

19:13
RBService Ремонт коробок передач Ніссан Прімастар, або Рено Трафік

RBService

Рено Бус Сервіс Київ

063 822 34 00

098 822 34 00

Механічна коробка передач, МКПП на Ніссан NV 400 і Опель Мовано 2,5, Рено Майстер 2,3, Рено Майстер 2,5 Ніссан Примастар, Рено Трафік, Опель Віваро це один з основних агрегатів автомобіля. Як правило МКПП складається з таких вузлів як: вторинний вал, диференціал, первичний вал, п'ята, шоста, а на нових КПП вже ставлять і сьому передачу. Роботу з ремонту механічних коробок передач повинні проводити професіонали, тому що не досвідчені майстри можуть тільки нашкодити агрегату! При ремонті МКПП дрібниць не буває. Діфектувати потрібно всі деталі Кпп. Синхронізатори, муфти, шестерні, вилки, сателіти, сателітний палець, корпус кпп, сальник приводів, сальник первинного валу, механізм перемикання передач.
Одним із найскладніших вузлів в автомобілі є коробка передач, і часто наявність в автосервісі фахівця та рівень готовності СТО до ремонту свидетельствувати про професіоналізм кадрів та підходи керівництва до клієнтів.

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Майстер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Майстер (ремонт поршневий, заміна ремня ГРМ, ремонт турбіні, стартера, радіатора та інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків та супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Майстер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоків ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла повітряного, масляного, паливних фільтрівного, фільтра салону) заміна свічок підігріву двигуна на Рено Майстер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування,демонтаж та ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботизірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Майстер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster

 

Ремонт робота Рено Мастер

Ремонт коробок передач Рено Мастер 

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ремонт коробок передач Рено Трафік

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 311 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar