ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

16:21
Ремонт КПП, коробки передач, робота, Рено Мастер , ремонт Рено ркпп

Ремонт КПП на Рено Тафік , Опель Віваро чи заміна на контрактну?

Неминучий знос, перевантаження, відсутність ТО та інші фактори провокують на легкових авто та мікроавтобусах проблеми з КПП, чи роботизованою кпп,  різної складності.

Поширеними причинами є:
- несвоєчасне ТО.
- Низький рівень мастила в роботі чи кпп, або його відсутність.
- Перегрів робота, перегрів кпп
- Експлуатація не прогрітої КПП, робота, на підвищених оборотах.

Причину несправності не виявити ззовні. Буде потрібна обов'язкова діагностика трансмісії з частковим розбиранням. І тут механіки в більшості випадків навалюють забійний діагноз, згідно з яким змінювати потрібно все. Чекають чималі витрати та купа проблем:

- вартість запчастин висока, особливо оригінальних, якість аналогів сумнівна, на ринку маса підробок;
- реставрація КПП – складний процес, з яким впорається не кожен механік;
- перебирання коробки з повною заміною комплектувальних (які потрібно ще знайти, купити та доставити) та подальшим налаштуванням забирає чимало годин, особливо у автоматів;
- результат непередбачувань, рідко хто з власників отримує відновлену трансмісію, яка працює ідеально.

При виборі між капітальним ремонтом та заміною трансмісії більшість автовласників вважають за краще встановлювати перевірений вузол у зборі. Це знижує годину простою, спрощує роботу механіків щодо встановлення та налагодження роботи, зменшує загальну вартість відновлення автомобіля.

Якщо вам потрібна якісна заміна, звертайтесь до автосервісу з ремонту коробок передач у Києві. Висота якості робіт за приємними цінами.

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 112 | Добавил: renomaster | Теги: Мовано, КПП, запчастей для автомобилей, маховик, Маховик двигателя на рено мастер 2. | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar