ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

16:23
Роботизована коробка передач, ізітронік на Ніссан Інтерстар чи Nissan NV400 Київ, вул. Янтарна 7/5

Роботизована коробка передач, ізітронік на рено Мастер чи Рено Трафік

РКПП), ізітронік, являє собою механічну коробку передач, в якій автоматизоване виключення зчеплення та перемикання передач. Назва "роботизована коробка передач" свідчить про те, що водій та умови руху формують лише вхідну інформацію для системи управління. Роботою коробки передач управляє електронний блок управління (ЕБУ) з певним алгоритмом.

Роботизована коробка поєднує в собі комфорт АКПП, високу надійність та економію палива механічної коробки передач. До того ж «робот» у більшості своїй значно дешевше за класичну автоматичну коробку передач. Зараз практично всі провідні виробники автомобілів оснащують свої машини РКПП, встановлюючи їх на всю лінійку моделей від бюджетного до преміум-сегменту.

Принцип роботи ізітроніка, робота, на Рено Мастер 2,3 чи Рено Трафік   РКПП має 2 режими:
1. автоматичний;
2. напівавтоматичний.

В автоматичному режимі ЕБУ на підставі сигналів вхідних датчиків реалізує певний процес послідовний дій керування коробкою, використовуючи виконавчі механізми.

На всіх роботизованих коробках передач передбачено режим ручного (напівавтоматичного) перемикання передач. Робота в даному режимі дозволяє последовательно перемикати передачі з нижчої на вищу та наоборот за допомогою важеля селектора та/або підрульових перемикачів.

Якщо є бажання або необхідність замінити або відремонтувати ізітронік, РККП, роботизовану кпп, звертайтесь до нашого автосервісу з ремонту коробок передач Рено Трафік та Ренол Майстер Наші професійні майстри зроблять все якісно та надежно.

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 119 | Добавил: renomaster | Теги: ізітронікреномастер2, маховик, Мовано, Коробкапередачрено, Маховик двигателя на рено мастер 2., КПП, запчастей для автомобилей, роботнаРеноТрафік | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar