ru uk en
Ремонт Ниссан Интерстар, Примастар, NV300, NV400, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

17:00
Шум в коробці передач, на Ніссан NV400. Рено Мастер- гул кпп

Заміна підшипників у коробці передач Рено Майстер чи Рено Трафік, Опель Віваро чи Опель Мовано

Підшипники коробки передач з часом піддаються зношенню та поломкам, які вирішуються його заміною. Заміна підшипників КПП у автомобілів Рено Мастер має свої особливості.

Потрібно розуміти, що на термін служби підшипників впливають такі фактори як:

- технологія виробництва та якість матеріалів, що використовуються;
- Умов експлуатації ТЗ;
- регулярна заміна змащення;
- регулярне техобслуговування коробки передач.

Прояви поломок підшипника можуть бути:

- сторонні звуки та постукування КПП; або РКПП
- виникають проблеми з увімкненням та вимкненням зчеплення;
- свист у галузі трансмісії.

За допомогою спеціального обладнання та відповідних знань, фахівці автосервісу виконають заміну підшипника швидко та якісно.

Етапи проведення заміни підшипника коробки у Рено Майстер:

- демонтаж КПП;
- демонтаж дзвону та стопорних кілець;
- зняття підшипника. Цей процес досить складний, адже потрібно його правильно зняти. Спершу треба піддіти підшипник за кільцеву проточку. Потім – зрушити первинний вал. Злегка постукуючи час від часу прокручуємо вал. Натяг сполучного валу з підшипником може відрізнятися, від цього залежить кількість години, яка витрачається на зняття підшипника. Коли він зрушиться – його можна зняти та замінити на новий.

Автосервіс Ремонт коробок передач Рено спеціалізується на ремонті КПП. Кваліфіковані фахівці виконують роботи будь-якого рівня складності!

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Майстер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Комп'ютерна діагностика Renault Master та Renault Trafic ремонт двигуна Рено Майстер, та Рено Трафік (ремонт двигуна, заміна ременя ГРМ, ремонт турбіні, профілактика стартера, Опель Віваро 1,6, заміна радіатора та інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків та супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або кошика зчеплення ремонт ходової Рено Майстер, та Рено Трафік,  заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоків ремонт рульового керування Renault Trafic, Рено Трафік, заміна рульових тяг Renault Master та Опель Мовано, заміна витратних (заміна масла повітряного, масляного, топливного фільтр ) заміна свічок підігріву двигуна на Рено Майстер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування, демонтаж та ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботизірованих коробок Рено Майстер #ремонтреномастер #кппренофікік #rbs #renaultmaster #renaulttrafic #шротрено #запчастинитрафік #маслореномастер #колодкитрафік

 

Ремонт робота Рено Майстер

Ремонт коробок передач Рено Майстер 

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ремонт коробок передач Рено Трафік

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Nissan | Просмотров: 371 | Добавил: renomaster | Теги: КПП, Маховик двигателя на рено мастер 2., Мовано, маховик, запчастей для автомобилей | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar